New10

New10

New10 Financieringen

Maar... Ik heb het geld binnen een week al nodig

Ondernemen betekent snel schakelen en inspringen op kansen als die zich voordoen. Tijd om lang te wachten op duidelijkheid heb je niet. Sterker nog, je hebt eigenlijk binnen 1 week het geld al nodig. Maar... welke stappen moet je nemen voordat je door kunt pakken? Bij New10 zet je 5 stappen van financieringsaanvraag tot uitbetaling.

Welke financiering past bij je zakelijke doel?

Voordat je aan de slag gaat met een financieringsaanvraag is het belangrijk om je goed te oriënteren. Wat zijn de mogelijkheden? Welke financieringsvorm past het beste bij je zakelijke doel én bij je financiële situatie? Verdiep je goed in de mogelijkheden van een zakelijk krediet of een zakelijke lening.

Tip:

Check van tevoren of je met je bedrijf voldoet aan de basisvoorwaarden om in aanmerking te komen voor een financiering. Zo bespaar je jezelf tijd én bereid je jezelf alvast voor op een financieringsaanvraag.

Van financieringsaanvraag tot uitbetaling in 5 stappen

Voldoe je aan de basisvoorwaarden om in aanmerking te komen voor financiering? Dan zijn dit de 5 stappen van aanvraag tot het ontvangen van een financiering.

Stap 1: Kennismaken & bedrijfsgegevens

Om je dichter bij je doelen te brengen willen we je bedrijf natuurlijk eerst leren kennen. De eerste stap is dan ook het aanmaken van een persoonlijk profiel, een My New10 account. Vul je bedrijfsnaam in, wij halen vervolgens je bedrijfsgegevens op bij de Kamer van Koophandel. We vragen van jou om je gegevens even te controleren. Klopt alles? Dan kan je door naar stap 2.

Stap 2: Upload jaarrekening & transactiedata zakelijke rekening

We vinden het belangrijk dat je snel weet waar je aan toe bent én dat je de volgende stap zet met financiering die bij je doelen en financiële situatie past. Daarom maken we een inschatting of en wat voor bedrag je bedrijf naar verwachting kan dragen. Dat doen we aan de hand van je actuele situatie en gebruiken daarvoor je meest recente jaarrekening en 15 maanden transactiedata van je zakelijke rekening. Er wordt gekeken naar de winstgevendheid van je bedrijf en bijvoorbeeld de hoogte van je eigen vermogen. Lees meer over kredietwaardigheid.

Direct checken of je in aanmerking komt voor financiering?

Stap 3: Ontvang een vrijblijvend aanbod binnen 15 minuten

Een spannend moment voor veel ondernemers: voldoe je aan alle basisvoorwaarden en kom je in aanmerking voor financiering? Gelukkig weet je bij New10 binnen 15 minuten al wat je mogelijkheden zijn. Loopt je bedrijf goed genoeg om een lening te dragen? Dan ontvang je een indicatief en vrijblijvend aanbod. Dat betekent dat je nergens aan vast zit en zelf bepaalt of je door wilt gaan met je aanvraag. Om door te gaan met je aanvraag accepteer je het aanbod in je persoonlijke My New10 account.

Stap 4: Aanvraag compleet maken

Heb je het aanbod geaccepteerd? Dan gaan we samen de volgende stap in het aanvraagproces zetten. Maak je aanvraag compleet met een definitieve jaarrekening en een transactieoverzicht van de afgelopen maand. In sommige situaties kunnen we je vragen om aanvullende informatie. Heb je alle benodigde documenten aangeleverd? Dan doen we binnen 1 werkdag een handmatige check en hoor je of je definitief een financiering kunt krijgen.

Stap 5: Aanvraag afronden en uitbetaling

Is je aanvraag definitief goedgekeurd? Dan kan je de aanvraag gaan afronden. Online identificeer je jezelf, geef je de machtiging af en ook de ondertekening van de contracten doe je waar en wanneer het jou uitkomt. We laten het je weten of alles is gelukt en je geeft zelf in My New10 opdracht om de lening uit te betalen. Vervolgens kan het geld 24 uur later op je rekening staan.

De voorwaarden bij New10 zijn goed, de rente is vergelijkbaar met die van banken, dus ik besloot het gewoon zelf te proberen. – Jurgen Verwoerd, De Vegetarische Snackbar

Je doelen dichterbij met zakelijke financiering?

Groei mee met jouw klanten: inspiratie voor je bedrijf

Ben jij benieuwd hoe je slimmer kunt ondernemen en meegroeit met jouw klanten? We helpen je op weg met relevante kennis en expertinzichten over geldzaken en financiering. Mis geen groeikans en schrijf je in voor maandelijkse groei inspiratie in je mailbox!

  • Tips & tricks om slimmer te ondernemen
  • Alles over financiering en geldzaken
  • Interviews met inspirerende ondernemers
  • 1x per maand groei inspiratie in je mailbox