New10

New10

New10 Financieringen

Tegen de wind in blijven groeien met de juiste financieringsvorm

De weerbaarheid en flexibiliteit van ondernemers worden op de proef gesteld. Ongelijke spelregels door maatregelen die van kracht waren, politieke onrust en grondstoffen schaarste: factoren waar je als ondernemer weinig invloed op hebt. Stichting MKB Financiering voorspelde dat 1 op de 4 mkb ondernemers in geldnood raakt. Ook weet een groot deel niet waar financiering op te halen en of ze met de financieringsvraag terecht kan in de markt. Hoe kan je als ondernemer weerbaarder worden met je bedrijf en tegen de wind in blijven groeien?

Houd de gezondheid van je bedrijf scherp in de gaten

Meer dan ooit is het belangrijk om je cijfers goed op orde te hebben en je cashflow in de gaten te houden. Als je goed op de hoogte bent van je financiële situatie, kan je in een vroeg stadium actie ondernemen. Niet alleen wanneer je bedrijf in zwaar weer zit, maar ook wanneer de zaken wél goed gaan. Merk je dat je steeds meer een beroep doet op je buffers? Kom snel in actie met deze tips om geldproblemen aan te pakken.

Investeren in groei: kies een financieringsvorm die bij jou past

Groeien met je bedrijf betekent vaak investeren. Daarvoor kun je je eigen geld gebruiken, maar soms duurt het dan langer om plannen te realiseren. Er zijn verschillende manieren om financiering aan te trekken. Denk aan een onderhandse lening via je netwerk, een investeerder of financiering via de bank. Daarnaast zijn er ook alternatieve financieringsvormen. Het belangrijkste is dat je een financiering kiest die bij jouw financiële situatie en doelen past.

Snel weten of je in aanmerking komt voor financiering?

Met welke financieringsvorm kunnen we je helpen?

Zakelijke lening
Een van de financieringsvormen is een zakelijke lening: een bedrag dat je in een keer op je rekening ontvangt. Hiermee kan je een eenmalige, grote uitgave doen. Je financiert hiermee een langlopende investering bijvoorbeeld wanneer je wilt uitbreiden. De lening betaal je in maandelijkse termijnen terug en de rente staat vast. Het afgeloste deel kan je niet opnieuw opnemen.

"Toen er aan de overkant van de straat een ander bedrijfspand vrij kwam, heb ik geen moment getwijfeld en opende een outlet." - Ankie Visser, The Bridal Concepts Company

Zakelijk krediet
Een financieringsvorm die je goed kunt gebruiken om tijdelijke kosten te dekken is een zakelijk krediet. Dit is een geldbedrag dat voor je klaarstaat bij de bank, en waaruit je tot een vast limiet geld uit opneemt. Hiermee kan je een tijdelijke behoefte aan liquide middelen opvangen. Iedere maand los je een gedeelte van de lening af, dat je weer kunt opnemen als je het nodig hebt.

Wil je werkkapitaal financieren? Of wil je doorgroeien met voorraadfinanciering? Check of een zakelijk krediet bij je past. Lees meer over een zakelijk krediet.

Financiering aanvragen hoeft je niet veel tijd te kosten

Als ondernemer wil je snel door kunnen met je plannen en helpt het als je snel duidelijkheid hebt over je mogelijkheden. Een financieringsaanvraag hoeft geen lang en tijdrovend proces te zijn. Met een goede voorbereiding maak je je aanvraag zo eenvoudig mogelijk voor jezelf. Voor een vrijblijvend aanbod van New10 heb je alleen je jaarcijfers en 15 maanden transactiedata van je zakelijke rekening nodig. Binnen 15 minuten heb je duidelijkheid over je mogelijkheden.

Direct weten wat je mogelijkheden zijn?

Groei mee met jouw klanten: inspiratie voor je bedrijf

Ben jij benieuwd hoe je slimmer kunt ondernemen en meegroeit met jouw klanten? We helpen je op weg met relevante kennis en expertinzichten over geldzaken en financiering. Mis geen groeikans en schrijf je in voor maandelijkse groei inspiratie in je mailbox!

  • Tips & tricks om slimmer te ondernemen
  • Alles over financiering en geldzaken
  • Interviews met inspirerende ondernemers
  • 1x per maand groei inspiratie in je mailbox