De snelheid van een startup

&

De zekerheid van een bank

Ons doel: ondernemers helpen versnellen

Ondernemers zijn de changemakers van de toekomst

Met regie over je financiering kun je je bedrijf naar grote hoogte brengen. Wij helpen jou en andere ondernemers focussen en versnellen met online financiering en natuurlijk financiële middelen, zodat je positieve impact kunt maken op de maatschappij. Niks is krachtiger dan ondernemers die hun dromen realiseren: van banen creëren tot hun eigen energiefootprint verkleinen.

Lees hoe onze klanten groeien

"Als je alles online kunt regelen, waarom zakelijke financiering niet?"

In 2016 begon een klein team aan een groot avontuur: een startup lanceren met alles in eigen beheer, van IT tot klantenservice. Pionieren met een missie. Zoals onze naam al zegt de nieuwe 10 in zakelijke financiering neerzetten. Na de start volgde een periode van vallen en opstaan: de bèta versie bleek niet goed te werken en het was spannend of we alles op tijd rond kregen voor onze allereerste klant.

Continu blijven leren
Afgelopen tijd hebben we grote stappen gemaakt dankzij het vertrouwen van ABN AMRO. Inmiddels maken meer dan 1700 ondernemers hun dromen waar met onze financiering. Maar we willen net als ondernemers onze producten verbeteren en blijven groeien. We pionieren én leren nog iedere dag: de ondernemersmindset zit in het DNA van New10. Dit maakt ons dé partner voor ondernemers die willen groeien, op welke manier dan ook.

contact-avatar
Tijdens de bèta launch bleek wat we op papier hadden bedacht, totaal niet te kloppen."
Mark Schröder
illustratie

Het beste van twee werelden

Kiezen is niet nodig

Persoonlijk & online

Een online kredietverstrekker waar je experts aan de telefoon krijgt: het kan. Wij geloven in de combinatie van online en offline. We combineren een simpel online aanvraagproces met persoonlijke ondersteuning. Dit betekent voor jou volledig zelfstandig je financiering aanvragen, maar ook telefonisch je vragen stellen aan onze experts. Zij denken met je mee en helpen je waar nodig.

new10 medewerkers

Eén team, één missie & 32 nationaliteiten

Dit zijn we dan, de allerleukste en meest bevlogen professionals uit de markt. Het zijn de mensen die New10 maken. Van developer, cloud-engineer tot customer service specialist, iedere New10-er heeft dezelfde ambitie: ondernemers helpen versnellen.

  • 126 mensen
  • Opgericht in 2016
  • 32 nationaliteiten
contact-avatar
New10 is een speeltuin voor developers. Je mag hier experimenteren met nieuwe tech en dat ook in de praktijk brengen.
Danny Hoek
NodeJS Developer
new10 medewerkers

Vacatures

Join New10!

Wil jij groeien als professional en ondernemers helpen versnellen met hun bedrijf?

Bekijk onze toffe jobs

Dit zijn onze cultuurwaarden

Begrijpen

Alles wat we doen onderbouwen we met data, zodat we juiste dingen doen voor onze klanten. We werken in multidisciplinaire teams en brengen onze individuele expertise samen om het grote geheel te begrijpen.

Eigenaarschap

Met duidelijke rollen en veel verantwoordelijkheid zorgen we ervoor dat iedereen bij New10 zich verantwoordelijk voelt voor de gezamenlijke doelen. We hebben een cultuur van vertrouwen, waarin fouten maken de basis is voor leren en experimenteren.

Creativiteit

We maken tijd om nieuwe ideeën te toetsen bij onze klanten en geloven dat diversiteit de sleutel is om tot creatieve oplossingen te komen. Vergeet de gebaande paden, wij gaan voor innovatieve, out-of-the-box oplossingen.

Synergie

Wij geloven in de kracht van verschillende perspectieven bij elkaar brengen: bij New10 werken we dan ook samen met klanten, partners en ABN AMRO om van elkaar te leren en nieuwe kennis op te doen.

Meer lezen over New10