De snelheid van een fintech

&

De zekerheid van een bank

New10 een initiatief van ABN AMRO

Zelf de regie over je financiering

Wij zijn New10: een fintech en 100% dochter van ABN AMRO. Voor en door ondernemers met de missie om de nieuwe 10 in zakelijke financiering neer te zetten. We helpen ondernemers om te groeien en hun bedrijf draaiende te houden met makkelijke toegang tot financiering. Wij geloven dat je met regie over je financiering je bedrijf naar grote hoogte kunt brengen.

Geen papierwinkel, geen businessplannen

We zetten jou als ondernemer achter het stuur en maken online zakelijke financiering zo makkelijk mogelijk. Geen papierwinkel, geen businessplannen. Wel snel schakelen wanneer je kansen ziet om te groeien. We combineren de snelheid van een fintech met de zekerheid van een bank.

Net als ondernemers pionieren en leren we nog iedere dag: de ondernemersmindset zit in het New10 DNA.

Lees hoe onze klanten groeien
testimonial

Het is een super mooie uitdaging om mee te helpen een online financierder te creëren waar alles zo gaat dat ik er met berg & maan (mijn eigen bedrijf) graag klant zou willen zijn. Bij alles wat we doen, denk ik: "Hoe zou ik dit met mijn bedrijf (willen) ervaren?" Ik hoef me niet in de klant te verplaatsen, ik bén de klant. Dit helpt ons om de ondernemer echt centraal te stellen en elke dag een stapje beter te worden.

Reinder Woudstra, Founder berg & maan - Payment Expert New10

Weten waar je aan toe bent

Snel, duidelijk & helder

Soms heb je om te groeien, geld nodig. We weten wat de uitdagingen van het ondernemen zijn en snappen de snelheid waarmee je wilt ondernemen. Lang wachten op een financiering kan tot gevolg hebben dat je kansen mist. Daarom maken we de aanvraag van zakelijke financiering snel, duidelijk en helder. Zo weet je al snel waar je aan toe bent en wat we van je vragen.

Lees hoe onze klanten groeien

Persoonlijk & online

Als je alles online kunt regelen, waarom zakelijke financiering niet?

Volledig online je financiering aanvragen, maar toch persoonlijke ondersteuning: het kan. Wij geloven in de combinatie van online en offline. Dat betekent dat wij zorgen dat je alle middelen hebt om de regie over je eigen financiering te pakken. Jij bepaalt waar en wanneer je dat doet.

Heb je vragen? Dan staan we op werkdagen en zaterdag persoonlijk klaar en denken met je mee. Binnen 1 werkdag antwoorden we je vraag via e-mail. Ook telefonisch en via de chat staan we klaar om je te helpen waar nodig.

Veelgestelde vragen, service & contact

Het beste van twee werelden

Eén team, één missie & 32 nationaliteiten

Dit zijn we dan, de allerleukste en meest bevlogen professionals uit de markt. Het zijn de mensen die New10 maken. Van developer, cloud-engineer tot customer service specialist, iedere New10-er heeft dezelfde ambitie: ondernemers helpen versnellen.

  • 126 mensen
  • Opgericht in 2016
  • 32 nationaliteiten
new10 medewerkers

Vacatures

Join New10!

Wil jij groeien als professional en ondernemers helpen versnellen met hun bedrijf?

Bekijk onze toffe jobs

Dit zijn onze cultuurwaarden

Begrijpen

Alles wat we doen onderbouwen we met data, zodat we juiste dingen doen voor onze klanten. We werken in multidisciplinaire teams en brengen onze individuele expertise samen om het grote geheel te begrijpen.

Eigenaarschap

Met duidelijke rollen en veel verantwoordelijkheid zorgen we ervoor dat iedereen bij New10 zich verantwoordelijk voelt voor de gezamenlijke doelen. We hebben een cultuur van vertrouwen, waarin fouten maken de basis is voor leren en experimenteren.

Creativiteit

We maken tijd om nieuwe ideeën te toetsen bij onze klanten en geloven dat diversiteit de sleutel is om tot creatieve oplossingen te komen. Vergeet de gebaande paden, wij gaan voor innovatieve, out-of-the-box oplossingen.

Synergie

Wij geloven in de kracht van verschillende perspectieven bij elkaar brengen: bij New10 werken we dan ook samen met klanten, partners en ABN AMRO om van elkaar te leren en nieuwe kennis op te doen.

Meer lezen over New10