Ondernemers Partners
Waar staat New10 voor?

De nieuwe norm in zakelijk financieren

Zakelijk financieren moet anders. Ondernemers willen meer snelheid, gemak en duidelijkheid, zodat niets ze afleidt van het bouwen aan hun bedrijf. Dat vraagt om een andere aanpak, een nieuwe norm. New10 betekent dat we elke dag streven naar het beste resultaat: de nieuwe 10. Dit doen we samen met ondernemers en partners. Door continu een vinger bij hen aan de pols te houden weten we hoe we onszelf moeten verbeteren en kunnen we telkens weer streven naar de nieuwe 10.

Waar staat New10 voor?

Onze beloften

Simpel

Een financiering aanvragen maken we zo makkelijk mogelijk. Daarom automatiseren we taken en halen we data voor je op uit systemen als de KvK.

Duidelijk

Alle kenmerken, kosten en risico’s leggen we begrijpelijk uit. En wijzen we je aanvraag af? Dan maken we ook duidelijk waarom.

Snel

Je tijd is schaars, dus doen wij er alles aan om je snel van dienst te zijn. Daarom weet je binnen 15 minuten of je de financiering kunt krijgen.

Welke relatie hebben New10 en ABN AMRO?

Combinatie bank en start-up

ABN AMRO ziet dat ondernemers bij het realiseren van hun plannen snelheid en zekerheid zoeken. New10 biedt ondernemers een volledig digitale oplossing waarmee zij zelf een zakelijke financiering kunnen aanvragen: gemakkelijk en met controle in eigen hand. New10 is een initiatief van ABN AMRO en combineert de financiële kennis van de bank met de wendbaarheid van een start-up. Met de kennis van de bank ontwikkelen we veilige, betrouwbare processen voor zakelijk financieren. Door de funding van ABN AMRO kan New10 je bovendien een aantrekkelijk rentepercentage bieden.

Wie werken er voor New10?

Ons team

Ons team bestaat uit experts die net een beetje anders denken dan anderen, en daar zijn we heel trots op. We delen een ambitie en de drive om die waar te maken: de markt voor zakelijk financieren opschudden en streven naar de nieuwe norm. Onze ambitie hebben we gevat in 4 cultuurwaarden. Door hechte samenwerking maken we iets dat krachtiger is dan de som van alle teamleden. We voelen de noodzaak om onze klanten, de markt en onszelf door en door te begrijpen. Met creativiteit komen we tot oplossingen die ons onderscheiden. En door ownership te tonen wekken we onze ideeën tot leven. Zo werken we elke dag verder aan de beste beleving voor onze klanten.

Bekijk ons hele team
Mark Schröder

Mark Schröder

Commercieel Directeur

mark.schroder@new10.com
Joost Brouwer

Joost Brouwer

Directeur Product

joost.brouwer@new10.com
Mieke van Engelen

Mieke van Engelen

Innovatieve partnerships

mieke.van.engelen@new10.com
Jaap Boersma

Jaap Boersma

Chief Technology Officer

Recruitment

Word jij dit?

Wij zijn altijd op zoek naar talent.

Bekijk de vacatures
Kavita Mangal

Kavita Mangal

Customer Service

Amrita Badloe

Amrita Badloe

Operations Officer

Guilherme Medeiros

Guilherme Medeiros

Lead Front-end developer

Djura Dijkstra

Djura Dijkstra

Product Owner