New10

New10

New10 Slimmer ondernemen

3 voorbeelden van inspirerend ondernemerschap

Gemotiveerd blijven, meebewegen en anticiperen. Als ondernemer sta je nooit stil! Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of nog volop aan het ontdekken bent, inspiratie helpt je om in beweging te blijven. In het teken van Internationale Vrouwendag zetten we een aantal inspirerende vrouwelijke ondernemers in de spotlight. Lees verder en laat je inspireren door hun daadkracht, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Ondernemen vanuit je passie met Esther Maasdam

Een noodzaak of een gemis is vaak een goede drijfveer om een eigen bedrijf te beginnen. In het ondernemersverhaal van Esther Maasdam lees je hoe zij samen met haar compagnon Ben Morrow hun eigen Manhattan Coffee Roasters opstartten.

Lees verder

De daadkracht en creativiteit van Ankie Visser

Tegen de stroming in juist vol inzetten op adverteren en slim ondernemen tijdens crisistijden. De daadkrachtige onderneemster Ankie had nooit als doel om zo snel te groeien. Het is gewoonweg het gevolg van doen wat ze leuk vindt. Lees over de Do It Yourself formule van Ankie.

Lees verder

Van visie naar werkelijkheid met Sanne de Bruijn

Het eerste culturele kinderdagverblijf van Nederland is ontstaan vanuit een visie van onderneemster Sanne. Ze klom in de pen, schreef haar plan en presenteerde haar visie aan het stadsdeelbestuur. Het succes van SamSam Kinderopvang leidde tot het openen van een tweede vestiging. Lees hoe Sanne van haar visie werkelijkheid maakte.

Lees verder

Benieuwd naar nog meer inspiratie?

Groei mee met jouw klanten: inspiratie voor je bedrijf

Ben jij benieuwd hoe je slimmer kunt ondernemen en meegroeit met jouw klanten? We helpen je op weg met relevante kennis en expertinzichten over geldzaken en financiering. Mis geen groeikans en schrijf je in voor maandelijkse groei inspiratie in je mailbox!

  • Tips & tricks om slimmer te ondernemen
  • Alles over financiering en geldzaken
  • Interviews met inspirerende ondernemers
  • 1x per maand groei inspiratie in je mailbox