Helder, simpel én snel een zakelijke financiering aanvragen

Je doelen dichterbij met zakelijke financiering van € 20.000 tot € 1.000.000. Snel weten waar je aan toe bent: zonder papierwinkel, mét heldere voorwaarden.

Pizzabakker kijkt naar zakelijke financiering

Wie is New10?

De snelheid van een fintech & de zekerheid van een bank

Wij zijn een dochteronderneming van ABN AMRO Bank en combineren ons innovatieve karakter als fintech met de expertise, ervaring en zekerheid van een bank. Dit betekent voor jou als ondernemer een sneller online aanvraagproces met persoonlijke ondersteuning voor je vragen.

Lees meer over ons
man met een fiets

Waarom kies je voor zakelijke financiering bij New10?

Versterk je bedrijf

Regel financiële ruimte met een zakelijke lening of een zakelijk krediet. Financieringsoplossingen die bij je bedrijf en plannen passen.

Scherpe rente

Leen tegen gunstige rentes tussen 4,5% - 12% en bepaal zelf of je kosteloos extra aflost op je financiering.

Online financiering

Vraag online financiering aan wanneer het jou uitkomt: je ontvangt binnen 15 minuten een vrijblijvend aanbod op maat, geen businessplan nodig.

Duidelijk voor ondernemers

Je plannen binnen handbereik met zakelijke financiering

Werkkapitaal aantrekken, je voorraad financieren of herfinanciering: wat is de volgende stap voor je bedrijf? Met een zakelijke financiering investeer je in jouw bedrijfsdoelen.

illustration
Klantenvertellen

8.9

164 beoordelingen

Ondernemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.9

Lees meer reviews

10

Goed en snel geholpen en duidelijk geen verrassingen achteraf

Herjen

01-07-2024
9

Geen poespas ,geen woorden maar daden. Daar houden wij van. Het is ook snel en gemakkelijk om online de financiering aan te vragen.

Haye

11-07-2023
8

Duidelijk en vooral efficiënt online proces. Klantenservice is direct beschikbaar bij vragen. Voor en na oplevering wordt er telefonisch nagebeld vanuit klantenservice met uitleg over het...

Hans

05-01-2023
10

Binnen 24 uur alles geregeld. Vriendelijke mensen, goed geholpen. Zeer tevreden.

Jeffrey

22-10-2022

Ontdek jouw mogelijkheden

Bereken een automatisch gegenereerd aanbod op maat. Neem contact op via 020-2621800 voor vragen of opmerkingen hierover.

Check of je in aanmerking komt

Voldoe je aan de voorwaarden?

We brengen jou graag verantwoord dichter bij je doelen. Om in aanmerking te komen moet je daarom aan een aantal voorwaarden voldoen.

Je bedrijfsresultaat

  • Positief eigen vermogen én winstgevendheid
  • Minimale omzet van € 50.000

Overige voorwaarden

  • Je bedrijf is een eenmanszaak, vof, maatschap of bv
  • Je uploadt een overzicht met bij- en afschrijvingen van je zakelijke rekening(en) bij ABN AMRO, Rabobank, ING, SNS Bank, KNAB, of Regiobank. De bij- en afschrijvingen moeten bij elkaar 15 maanden zijn en zo recent mogelijk
  • Je bedrijf is niet actief in één van deze branches: financiële instellingen, commercieel vastgoed, projectontwikkeling, scheep- en luchtvaart, levensbeschouwelijke en politieke organisaties, adult entertainment, tabak, drugs en gokken
Check of je in aanmerking komt
vrouw op het werk

Duidelijk voor jou als ondernemer

Start een aanvraag en krijg binnen 15 minuten een vrijblijvend aanbod.

Hulp nodig bij je aanvraag?

Wij helpen je graag

Ben je benieuwd of je bedrijf zakelijke financiering kan krijgen? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen? Zoek niet verder: op onze service & contact pagina vind je veelgestelde vragen en handige stappenplannen.

Je kunt op werkdagen ook met ons chatten zodat je direct antwoord krijgt. Liever bellen? We zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar van 9.00 uur tot 19.00 uur en vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Ga naar klantenservice