Lening oversluiten: slimmer lenen als ondernemer

Los je lopende lening(en) af met herfinanciering en leen tegen gunstige voorwaarden passend bij je huidige situatie. Regel ruimte om te investeren in groei: check de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Ontdek je mogelijkheden voor herfinanciering

 • Zakelijke financiering van € 20.000 - € 1.000.000

 • Binnen 15 minuten weten of je kunt lenen

 • Aantrekkelijke rente van 4,3% - 12% per jaar

Lening oversluiten

Wanneer kies ik voor het oversluiten van een lening?

Wat houdt het oversluiten van schulden precies in, ook wel herfinancieren genoemd? Je sluit bestaande leningen over en betaalt je schulden af met 1 nieuwe lening. In bepaalde situaties kan het gunstig zijn om je lopende leningen onder de loep te nemen. Heb je bijvoorbeeld als beginnend ondernemer een starterslening afgesloten tegen hoge rente? Nu de financiële situatie van je bedrijf is veranderd kun je mogelijk lenen tegen lagere rente. Je kunt ook herfinanciering aanvragen voor meerdere leningen.

geld

Voordelen oversluiten lening

Wat maakt het oversluiten van een lening interessant voor mijn bedrijf?

 • Gunstige rente en betere voorwaarden
  Met het oversluiten van bestaande leningen tegen betere voorwaarden en een lager rentepercentage kun je geld besparen. Geld wat je weer kunt investeren in de groei van je bedrijf. Wees alert op de markt: als de rente daalt is het een interessant moment om je te verdiepen in herfinanciering voor je bedrijf.
 • Meer overzicht
  Voor ondernemers met meerdere leningen geeft het oversluiten met herfinanciering meer overzicht: je lost alle bestaande leningen af met één nieuwe lening. Iedere maand betaal je maar één bedrag voor het geleende geld. Bovendien zorg je dat je 1 moment hebt waarop alles is afgelost, in plaats van allerlei verschillende looptijden. Kortom, meer rust om te focussen op ondernemen.

Let op: of herfinanciering gunstig is voor je bedrijf hangt af van de gemaakte afspraken over je lopende leningen. De rente op je lening voor herfinanciering ligt net wat hoger dan bij andere leendoelen omdat een financier meer risico neemt.

mannen at het werk

Voordelen zakelijke lening

Welke type lening past bij oversluiten?

Wil je geld lenen voor het oversluiten van een bestaande lening, dan is een langlopende lening de beste keuze. Met een zakelijke lening van New10 ontvang je in één keer het leenbedrag op je rekening om je lopende lening af te betalen. De minimale looptijd voor een lening voor herfinanciering is 12 maanden.

Ruimte om te investeren

Sluit je bestaande financiering over en regel financiële ruimte om te groeien. Herfinanciering aanvragen werkt bij New10 eenvoudig online: slechts twee documenten nodig.

Gunstige rente

Het rentepercentage staat vast gedurende de looptijd en je weet precies waar je aan toe bent: je betaalt een vast maandbedrag aan rente en aflossing.

Kosteloos vervroegd aflossen

Je lening eerder terugbetalen? Met een zakelijke lening van New10 kun je kosteloos extra aflossen.

Herfinanciering bij New10

Hoe vraag ik herfinanciering aan?

 1. Start je aanvraag en kies het leendoel Herfinanciering
 2. Je ontvangt een vrijblijvend aanbod op maat
 3. Accepteer het aanbod en ontvang na goedkeuring de lening van New10
 4. Betaal met de lening van New10 je bestaande lening(en) af
 5. Los de lening bij New10 af
man aan het werk

Voorwaarden lening oversluiten

Waar moet ik op letten?

Wil je herfinanciering aanvragen, lees dan eerst de voorwaarden van je bestaande lening(en) goed door. Sommige geldverstrekkers brengen een boete in rekening voor het vervroegd aflossen van je bestaande lening.

Aandachtspunten herfinanciering

 • De contracten van je leningen moeten overeenkomen met de gegevens op je jaarrekening
 • Je hebt de originele contracten van bestaande leningen nodig voor je financieringsaanvraag
 • Je maandbedrag voor je lopende leningen moeten zichtbaar zijn in de bij- en afschrijvingen op je zakelijke rekening
geld

Check je mogelijkheden

Herfinanciering aanvragen

Start je aanvraag en ontdek met slechts twee documenten wat er mogelijk is. Je ontvangt binnen 15 minuten een vrijblijvend: meteen duidelijkheid of herfinanciering mogelijk is en tegen welke voorwaarden.

Aan de slag