Zoals het klokje op kantoor tikt: zo investeer je in een bedrijfspand

New10 - 18 april 2019

Wil je een nieuw pand aanschaffen, bijvoorbeeld om een tweede winkel of nieuw kantoor te openen? Of is je huidige pand wel aan een likje verf toe? Misschien barst je bedrijf wel bijna uit z’n voegen. Dan is het tijd om te investeren in onroerend goed en renovaties. Dat is namelijk een goede manier om de groei van je bedrijf te ondersteunen.

Heb je eenmaal besloten om een bedrijfspand te kopen, te verbouwen of uit te breiden? Dan kun je je gaan oriënteren op een hypotheek. Met een hypotheek bekostig je de investering in bijvoorbeeld je winkel, kantoor, bedrijfsruimte of fabriekshal.

Bij New10 kun je sinds kort terecht voor bedrijfspand financiering, een lening om te investeren in de aankoop van een bedrijfspand. Samen met ABN AMRO werken we aan dit nieuwe product en in augustus lanceerden we de bèta versie die we continu verbeteren op basis van klantfeedback. Je kunt bij New10 online je aanvraag voor een zakelijke hypotheek indienen en je hebt sneller contact met een ABN AMRO adviseur die het proces verder begeleidt.

Heb je interesse in een zakelijke hypotheek? Start jouw aanvraag en kies als doel 'bedrijfspand aankopen'.

Een bedrijfspand aankopen?

Artikel delen