New10

New10

New10 Slimmer ondernemen

Houd grip op je debiteuren en laat je bedrijf verder groeien

Je bedrijf laten groeien: daar doe je het voor als ondernemer. Meer klanten, meer opdrachten, maar helaas niet direct meer betaald. Het incasseren van geld waar jij hard voor hebt gewerkt blijkt een uitdaging op zichzelf. Payt en New10 hebben de oplossing waarmee je gemakkelijk al je facturen regelt en direct financiering beschikbaar krijgt. Zo heb jij weer alle rust en ruimte om je bedrijf verder te laten groeien.

2 uitdagingen van een groeiend bedrijf op het gebied van debiteuren

Helaas hoort het bij ondernemen: klanten die laat of helemaal niet betalen. En hoe verder je onderneming groeit, hoe groter de uitdaging wordt om dat goed te regelen. Zeker wanneer je zaken doet met grote bedrijven, die door complexiteit in hun organisatie en processen vaak later betalen dan kleinere bedrijven.

Debiteurenbeheer kost tijd

In Nederland is het voor veel bedrijven gewoon om 40 tot 60 dagen te wachten met betalen van facturen. Vaak wachten ze op de 2e of 3e herinnering voordat ze betalen. Zonder duidelijk beleid en een strakke administratie loop je het risico enkele maanden te wachten op je geld. Een goed debiteurenbeheer is dus noodzakelijk, maar kost je wel tijd. Je moet namelijk:

  • betalingscondities opstellen
  • herinneringen uitsturen aan debiteuren
  • betalingsregelingen treffen
  • incasso’s instellen

Debiteuren drukken je investeringsruimte

Iedere order moet je betalen voordat je er zelf geld aan verdient. Andersom betalen jouw klanten het liefst zo laat mogelijk. Al dat uitstaande saldo verkleint je ruimte om te investeren in de groei van je bedrijf. Je moet altijd een reserve achter de hand houden die je niet kunt gebruiken.

De oplossing: geïntegreerd debiteurenbeheer en financiering

Samen met online debiteurenbeheerder Payt bundelen we de oplossing voor beide uitdagingen in één systeem. Payt zorgt dat al je facturen geregeld zijn en dat ze sneller betaald worden. New10 financiert de openstaande facturen zodat jij kunt blijven investeren in de groei van je onderneming.

Grip op al je uitstaande rekeningen

Het debiteurenbeheer van Payt werkt samen met je bestaande boekhoudsysteem. Daardoor heb je altijd overzicht van je openstaande rekeningen. In één oogopslag zie je:

  • Wat het openstaande saldo is
  • Waar je klant zit in het facturatieproces
  • Welke facturen actie vereisen

Payt verstuurt alle herinneringen automatisch. De relatie tussen jou en je klanten verandert hierdoor echter niet. Jij houdt altijd de controle over het contact; Payt ontlast je van de praktische zaken.

Financier je debiteuren en investeer verder in je bedrijf

New10 zorgt voor de financiering van je debiteuren met een zakelijk krediet tegen een aantrekkelijke rente en geen aanvullende zekerheden. Je hebt altijd toegang tot je krediet en bepaalt zelf wanneer je opneemt en aflost. Wel zo prettig: je hoeft voor deze financiering niet over te stappen van bank.

Heb je interesse? Op de website van Payt vind je meer informatie en kun je direct beginnen met aanvragen.

Groei mee met jouw klanten: inspiratie voor je bedrijf

Ben jij benieuwd hoe je slimmer kunt ondernemen en meegroeit met jouw klanten? We helpen je op weg met relevante kennis en expertinzichten over geldzaken en financiering. Mis geen groeikans en schrijf je in voor maandelijkse groei inspiratie in je mailbox!

  • Tips & tricks om slimmer te ondernemen
  • Alles over financiering en geldzaken
  • Interviews met inspirerende ondernemers
  • 1x per maand groei inspiratie in je mailbox