Zakelijke hypotheek aanvragen: wat heb je nodig?

De zakelijke hypotheek van New10 is een lening afgestemd op het aankopen van een bedrijfspand of het herfinancieren van een bestaande zakelijke hypotheek. Je klant helpen met de volgende stap? Regel een zakelijke hypotheek in 6 stappen. Lees onderstaand welke documenten je per stap nodig hebt.

hero-image

Zakelijke hypotheek regelen

In 6 stappen een zakelijke hypotheek regelen

Een vrijblijvend aanbod voor een zakelijke hypotheek ontvang je binnen 15 minuten. Vervolgens lever je aanvullende informatie van de klant aan en kunnen we binnen 1 werkdag je aanvraag goedkeuren, afkeuren of vragen om extra informatie.

1. Bedrijfs- en pandgegevens invullen

Online en snel: twee stappen verwijderd van een aanbod!

2. Uploaden jaarrekeningen & transactiedata

Jaarrekeningen van de afgelopen 3 jaren en transactieoverzicht van de afgelopen 15 maanden

3. Ontvang een vrijblijvend aanbod

Binnen 15 minuten duidelijkheid. Accepteert je klant het aanbod? Rond dan de aanvraag af.

4. Aanvraag afronden

Toevoegen aanvullende documentatie. Na goedkeuring van de aanvraag, nemen we contact op met de taxateur voor het opmaken van een taxatierapport.

5. Taxatierapport

Het beoordelen van het taxatierapport duurt maximaal 5 werkdagen. Nadat het taxatierapport is goedgekeurd, ontvangt je klant de leningsovereenkomst. Wanneer in het taxatierapport een lagere taxatiewaarde wordt vastgesteld stelt New10 een nieuw aanbod samen.

6. Tekenen & uitbetaling notaris

Nadat New10 de getekende leningsovereenkomst heeft ontvangen, neemt New10 contact op met de notaris voor het opmaken van de hypotheekakte, dit duurt maximaal 5 werkdagen. We betalen de hypotheek 2 dagen voor de passeerdatum uit op de rekening van de notaris.

Welke documenten heb je per stap nodig?

Een zakelijke hypotheek regel je in 6 stappen. Vraag je een zakelijke hypotheek aan voor een klant met een bv of een bv in een holding? Dan heb je ook informatie nodig over de entiteiten in de groep. Goed om te weten: New10 financiert maximaal 3 entiteiten binnen de groep met een meerderheidsbelang.

Bv & bv in de holding

Eenmanszaak, vof & maatschap

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw klant?

Direct naar My New10