Ondernemers Partners

De financiering voor ondernemers

Weet binnen 15 minuten wat er mogelijk is

Direct aan de slag Check of je in aanmerking komt
Bel 020-2621800

Hulp nodig? Bel ons!

De financiering voor ondernemers

Weet binnen 15 minuten wat er mogelijk is in samenwerking met:

Stel je zakelijke financiering samen

Welke relatie hebben New10 en ABN AMRO

Combinatie bank en start-up

ABN AMRO - New10
ABN AMRO ziet dat ondernemers bij het realiseren van hun plannen snelheid en zekerheid zoeken. New10 biedt ondernemers een volledig digitale oplossing waarmee zij zelf een zakelijke financiering kunnen aanvragen: gemakkelijk en met controle in eigen hand. New10 is een initiatief van ABN AMRO en combineert de financiële kennis van de bank met de wendbaarheid van een start-up. Met de kennis van de bank ontwikkelen we veilige, betrouwbare processen voor zakelijk financieren. Door de funding van ABN AMRO kan New10 je bovendien een aantrekkelijk rentepercentage bieden.
Wat is New10?

Voor ondernemers

Je bent ondernemer, en je wilt door. Je hebt plannen, ambities, en een beetje haast. Het liefst regel je daar zo snel mogelijk een bedrijfsfinanciering voor. Bij New10 kan dat: binnen 15 minuten weet je wat je mogelijkheden zijn. Afspraken op een bankkantoor zijn niet meer nodig: je vraagt de financiering volledig zelfstandig online aan. Regel je bedrijfskrediet wanneer het jou uitkomt, zodat je dóór kunt met ondernemen.

Lees meer over New10
Meer weten?

Veelgestelde vragen

New10 is een verstrekker van zakelijke leningen aan het midden- en kleinbedrijf (mkb). We zijn een initiatief van ABN AMRO, opgericht om het aanvragen van een zakelijke lening sneller, simpeler en duidelijker te maken.
ABN AMRO heeft New10 geïnitieerd om een nieuwe propositie van online lenen neer te zetten voor mkb-ondernemers. New10 combineert de financiële kennis van de bank met de wendbaarheid van een start-up. Wij bieden een volledig digitale oplossing. Met de kennis van de bank ontwikkelen we veilige, betrouwbare processen. Door de funding van ABN AMRO kan New10 bovendien een aantrekkelijk rentepercentage bieden.
New10 B.V. is een 100% dochter van ABN AMRO. ABN AMRO Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12020215. ABN AMRO Bank N.V. staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank (ECB).
Wij combineren een banklening met een digitaal aanvraagproces. Het geld voor de zakelijke lening komt van ABN AMRO. Het proces van het aanvragen is nieuw opgezet door New10.
De nieuwe norm betekent dat we continu werken aan het sneller, simpeler en duidelijker maken van zakelijk lenen. We gaan met adviseurs en ondernemers in gesprek om hun wensen te horen bij het afsluiten van een zakelijke lening. We bekijken de mogelijkheden op het gebied van technologie en regelgeving. Alle inzichten bundelen we tot de nieuwe norm en vervolgens werken we keihard om die te gaan halen. We streven continu naar een 10: New10.
Bekijk alle vragen
Hoe kan ik New10 bereiken?

Contact

chat live

(Agent Offline)

service@new10.com

(binnen 1 werkdag antwoord)

Contactformulier

Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Kavita Mangal
Kavita Mangal, Customer Service