Ondernemers Partners

De groei van Nico's Marquis

Dit is Nico van Ewijk. Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring in de verkoop van zonweringen. De afgelopen jaren heeft Nico zijn onderneming flink uitgebreid, onder andere met de verkoop van meubels. Voor de vernieuwing van de website, de bouw van een webshop en promotie in en om de winkel had hij een zakelijke lening nodig. Financieel adviseur Wijnand Krom van De Hooge Waarder introduceerde New10 bij Nico, en binnen een paar dagen beschikte hij al over zijn zakelijke lening. Lees hier het groeiverhaal van Nico’s Marquis.

Nico's ervaring met New10
Default placeholder

Over Marquis

Sinds de jaren ’80 verkoopt de Marquis zonweringen: jaloezieën, vouwgordijnen, zonneschermen en natuurlijk markiezen. Nico’s klanten zijn naast particulieren onder andere scholen en winkels. Sinds 2 jaar verkoopt hij ook meubels. “Lelystad had nog geen grote meubelzaak: wij zijn in dat gat gesprongen.” Inmiddels is Nico verhuisd naar een groter onderkomen met beide winkels onder een dak. Hij heeft al 4 keer uitgebreid en verbouwd. “Vorig jaar mochten we 170 zonweringen monteren in Bataviastad. Dit jaar kwamen daar nog 40 schermen bij. Die opdracht heeft ons een enorme boost gegeven.”

Doel Website met webshop en promotie
Business Zonweringen en meubels
Sector Retail
Plaats Lelystad

Waarom een zakelijke lening?

Nico vertelt dat zijn meubeltak steeds harder groeit. “Om voor te blijven lopen op klantwensen zoeken we steeds naar nieuwe inrichting en meubels in de winkel. We vernieuwen ook de website en bouwen aan een webshop. En verder wil ik de promotie in en rondom de winkel naar een hoger plan tillen.” Zijn accountant, Wijnand Krom, zag een goede match tussen Marquis en New10 en deed aan aanvraag.

Er is voor mij maar een weg, en dat is vooruit.

Nico's ervaring met New10

Nico: “Ik was bang dat ik eigenlijk te oud zou zijn voor een zakelijke lening. Toen kwam Wijnand met New10, en dat bood perspectief. Binnen 15 minuten na het indienen van de papieren wisten we dat we konden lenen. Ik vind het prettige aan werken met New10 dat de communicatie helder is: gewoon, Hollandse taal, duidelijk. Fijne mensen aan de telefoon, fijne mensen in de mail. En binnen een paar dagen was alles geregeld.”

Er is voor mij maar een weg, en dat is vooruit.