Ondernemers Partners
Hoe kan ik contact opnemen met New10?

Contact

Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer weten?

Veelgestelde vragen

New10 is een verstrekker van zakelijke leningen aan het midden- en kleinbedrijf (mkb). We zijn een initiatief van ABN AMRO, opgericht om het aanvragen van een zakelijke lening sneller, simpeler en duidelijker te maken.
Op dit moment kan dit alleen door contact met ons op te nemen per telefoon, e-mail of live chat. Geef de wijzigingen aan ons door en wij zullen ze doorvoeren. We werken hard aan het ontwikkelen van My New10, zodat je daar in de toekomst zelf je gegevens aan kunt passen.
New10 B.V. is een 100% dochter van ABN AMRO. ABN AMRO Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12020215. ABN AMRO Bank N.V. staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank (ECB).
ABN AMRO heeft New10 geïnitieerd om een nieuwe propositie van online lenen neer te zetten voor mkb-ondernemers. New10 combineert de financiële kennis van de bank met de wendbaarheid van een start-up. Wij bieden ondernemers een volledig digitale oplossing waarmee zij zelf een lening kunnen aanvragen: gemakkelijk en met controle in eigen hand. Met de kennis van de bank ontwikkelen we veilige, betrouwbare processen. Door de funding van ABN AMRO kan New10 je bovendien een aantrekkelijk rentepercentage bieden.
Je kunt een klacht indienen door te bellen met 020 – 262 18 00, door een live chat te starten op onze website, of door e-mail te sturen naar service@new10.com. Zorg dat in je mail in ieder geval deze informatie staat:

  • Je naam en adres
  • een beschrijving van de situatie waarin de klacht is ontstaan
  • en waarom of waarmee je ontevreden bent.

Binnen een werkdag nemen we contact met je op.

Je kunt op onze perspagina onze contactgegevens terugvinden.
Bekijk alle vragen
Vraag of opmerking?

Contactformulier

Met de informatie die jij verstrekt, zijn wij in staat jou beter te helpen.
Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Nuttige informatie

Over ons

  • Postadres Mr. Treublaan 7
    1097 DP Amsterdam
  • KVK 67693989
  • IBAN NL44ABNA0540056774
  • BTW-nummer NL857134462B01