Nieuws

Een nieuw jasje, dezelfde drive om ondernemers te helpen

New10

New10

Van paars naar groen: New10 heeft een nieuw jasje, maar de voordelen voor ondernemers blijven onveranderd. Onze standaard is én blijft een financieringsaanbod in enkele minuten: snel, simpel en duidelijk. Met ons nieuwe design sluiten we beter aan bij de huisstijl van ABN AMRO. Samen met de bank slaan we een nieuwe koers in: New10 wordt de standaard voor de leenproducten van ABN AMRO. We hebben gezamenlijk een duidelijk doel voor ogen: hét gemaksplatform voor MKB-ondernemers worden, met toekomstbestendige financieringsoplossingen. Tegen 2022 willen we 25.000 ondernemers hebben bediend.

Voor alle ambitieuze ondernemers

Drie jaar geleden zijn we opgericht om de nieuwe norm in zakelijke financiering neer te zetten en vanaf moment één zijn onze deuren geopend voor alle ondernemers. Dit blijft onveranderd: alle huisbanken zijn welkom, het maakt niet uit waar je als ondernemer bankiert. Met de nieuwe huisstijl kunnen we de voordelen van de samenwerking met de bank beter benadrukken.

Zo vraag je bij ons financiering aan bij een vertrouwde partij en ervaar je het gemak van online. Als ondernemer heb je maximale controle over je financiering door altijd zelf kosteloos te kunnen aflossen via Tikkie. Zo bieden we het beste van twee werelden: de snelheid en flexibiliteit die passen bij de huidige tijdsgeest én de aantrekkelijke rentetarieven en voorwaarden van een bank.

Groei in flexibele financiering

Steeds meer ondernemers regelen hun financiering eenvoudig zelf en volledig online. Sinds maart zien we het aantal financieringsaanvragen stijgen. Vooral de vraag naar flexibele financiering neemt toe, mede door de uitdagingen die COVID-19 met zich meebrengt voor bedrijven. Afgelopen maanden hebben we 400 ondernemers kunnen helpen met het oplossen van tijdelijke tekorten door de Kleine Kredieten Corona (KKC) garantieregeling. In totaal hebben de afgelopen 3 jaar zo’n 2.500 ondernemers een financiering afgesloten bij New10, met een waarde van ruim 100 miljoen euro. Bedrijven kunnen bij ons een lening of krediet aanvragen voor uiteenlopende doelen en plannen. Groei en uitbreiding is met 39 procent bij New10 het meest voorkomende leendoel, terwijl zo’n één op de vijf van ondernemers een krediet afsluit om werkkapitaal te vergroten

Nieuw normaal, nieuwe standaard

ABN AMRO ziet dat veranderende klantbehoefte richting online is versneld tijdens de coronacrisis. “We zien dat steeds meer Nederlanders overtuigd raken en wennen aan online, ook als het op zakelijk krediet aankomt”, zegt Patrick Pfaff, Directeur Commercial Clients van ABN AMRO. “We zijn New10 gestart met de ambitie om continu de nieuwe norm in zakelijk lenen neer te zetten. Na drie jaar en 2.500 klanten te hebben geholpen kunnen we concluderen dat New10 inmiddels een volwaardige scale-up is. We zijn er niet alleen in geslaagd om het risicomanagement versneld en online aan te bieden, maar tegelijkertijd ook de persoonlijke service te waarborgen. New10 brengt innovatievermogen en technologische voordelen naar ABN AMRO en de bank versterkt de financieringspropositie van de online kredietverstrekker. De snelheid en ondernemersgeest willen we breder integreren binnen de bank. Daarmee kunnen we MKB-bedrijven beter en slimmer bedienen.”

Ondernemen in crisistijd: inspiratie voor je bedrijf

Ben jij benieuwd hoe je slimmer kunt ondernemen en jouw bedrijf door de coronacrisis heen navigeert? We helpen je op weg met relevante kennis en expertinzichten over geldzaken, financiering, tech en innovatie. Mis geen groeikans en schrijf je in!

  • Tips & tricks om slimmer te ondernemen
  • Alles over financiering en geldzaken
  • Interviews met inspirerende ondernemers
  • 1x per maand groei inspiratie in je mailbox